Demetz

Terug naar vorige pagina

Demetz Sportbrillen, perfect zien voor Sporters

Demetz is een Frans merk dat sinds 1950 gespecialiseerd is in sportbrillen op sterkte waaronder outdoor en bergsportbrillen. De oprichter Roger Demetz, zelf professioneel duiker, maakte in 1953 een eerste duikbril die op sterkte te maken was. Onder zijn leiding evolueert het merk naar sportbrillen, vormgegeven voor glazen op sterkte, en bruikbaar in bijna elke sporttak.

LEES MEER

Sportbrillen van Demetz zijn ergonomisch en kunnen verkregen worden met verschillende sets verwisselbare glazen. De sportbrillen kan je naar wens uitbouwen met elastische sportband en afneembare mouse zodat de monturen nauw aansluiten met je gezicht. Afneembare zijkapjes zorgen voor een goede bescherming. Deze zijn vaak in verschillende kleuren te verkrijgen. Glazen op sterkte kunnen in een optische clip achter de gekleurde glazen worden geplaatst. De sportbrillen zijn te combineren met een helm.

Demetz brillen zijn uitermate geschikt voor kinderen die een voetbalbril of een honkbalbril zoeken. De monturen zijn te verkrijgen in kleinere maten en de materialen zijn dermate stevig dat ze een stootje kunnen hebben. Met speciale Polycarbonaat lenzen combineert een Demetz montuur de ultieme bescherming en optimaal kijkgenot.

2024 Special Eyewear - alle rechten voorbehouden