Oakley

Terug naar vorige pagina
Oakley

Oakley – For the love of sports

Oakley heeft een reputatie opgebouwd om absoluut de beste sportbrillen ter wereld te maken. Deze ‘disruption by design’-mentaliteit heeft hen tot de top van de zonnebrilwereld gebracht. Oakley-brillen en -brillen zijn gemaakt om de behoeften van atleten van wereldklasse over de hele wereld te overtreffen.

LEES MEER
Wat Oakley onderscheidt van de concurrentie, zijn de gepatenteerde materialen die zijn ontwikkeld door hun gekke wetenschappers in Foothill Ranch, CA. Geavanceerde materialen zoals PRIZM™, Unobtainium® en O Matter™ zijn slechts enkele van de belangrijkste ingrediënten in Oakley’s playbook.OAKLEY PRIZM IS VERKRIJGBAAR BIJ SpecialSpex!
Zie wat je nog nooit hebt gezien met Oakley PRIZM™-lenzen. Oakley PRIZM™-lenstechnologie werkt door het lichtspectrum te manipuleren om de kleuren te benadrukken waarop jouw ogen beter reageren voor de ultieme contrastversterking en verbeterde details. PRIZM™ kan worden gebruikt in sportbrillen en geeft een voorsprong op jouw concurrentie door de reactietijd en contrast gevoeligheid te verbeteren.

2023 Special Eyewear - alle rechten voorbehouden

HULP NODIG?