Nike

Nike Sportbrillen – See Sports Better

’s Werelds bekendste sport merk is al jarenlang meester in het lanceren van top producten. In het brede sport assortiment van Nike is er één terugkerend motto altijd terug te zien bij elke lancering: de drang naar constante prestatieverbetering.

LEES MEER
Zo was er veel aandacht voor de Nike Vaporfly schoenen die sporters sneller zouden konden laten rennen en zo een revolutie teweeg bracht in de sportwereld.
Niet alleen door het leveren van producten met een juiste prijs-kwaliteits verhouding heeft Nike zich door de jaren heen bewezen. Ook door het bedenken van baanbrekende reclamecampagnes en samenwerkingen met atleten heeft Nike zich ontwikkeld tot het huidige succes. Onder het motto ‘See Sport Better™’ belichamen de brillen van Nike Vision dezelfde inspiratie en innovatie voor atleten als de andere producten van Nike.
De brillencollecties zijn ontworpen voor mannen en vrouwen. Elke functie op de Nike performance brillen is speciaal ontworpen voor atleten en de sporten die ze graag uitoefenen met behulp van cruciale design input van collega-atleten. Ons doel? Verhoog sportprestaties, verminder afleiding en maak optimaal zichtbaarheid mogelijk – de hele dag.
Nike Vision brengt inspiratie en innovatie voor sporters onder het motto: See Sport Better™. De eyewearcollectie, variërend van op sport geïnspireerde lifestylezonnebrillen tot correctiemonturen is ontwikkeld voor de atleet die in iedereen bestaat. De brillen bieden weerstand tegen de dagelijkse actieve levensstijl van de consument en hebben een hoog draagcomfort.
Zonnebrillen worden aangeboden voor verschillende sporten: hardlopen, fietsen en golfen. De meeste Nikebrillen zijn door middel van een clip of door het vervangen van de glazen als sportbril op sterkte te krijgen

2023 Special Eyewear - alle Rechte vorbehalten